Beachclub Silver Cocktailnight

De Silver Beachclub Cocktailnight is dé place to be voor cocktailliefhebbers. Iedere vrijdag in augustus verandert deze hotspot aan de Scheveningse boulevard in een paradijselijke locatie waar je het weekend in stijl kan beginnen. Stappenindenhaag.nl was er deze tweede editie natuurlijk bij!

Bezoekers lieten zich betoveren door de sfeervolle beats van DJ Tyger, die met zijn livemuziek een onvergetelijke ambiance creëerde. Ze verwenden zichzelf met heerlijke cocktails van de uitgebreide kaart, waarbij de tweede voor de helft van de prijs werd aangeboden.

Naast de smaakvolle drankjes en de geweldige muziek bood Silver Beachclub het ideale decor voor een ontspannen avond. Gasten genoten van het adembenemende uitzicht op de zonsondergang en het strand, met de iconische pier van Scheveningen als perfecte achtergrond. Ze waanden zich op een tropisch eiland, terwijl ze gewoon in het mooie Scheveningen bleven.

Het delen van onze foto’s is toegestaan voor privé gebruik, voor commercieel gebruik zie onze Foto tarieven – Stappen in Den Haag

Foto’s: © Martin Simonis fotografie

Scroll naar boven