Haags Beat Festival

Het Haags Beat Festival was op zondag 11 augustus 2024 terug voor zijn 6e editie in het Zuiderparktheater. Dit evenement eert de Haagse muziekhelden die de stad nationaal en internationaal op de kaart hebben gezet in de popmuziek. Deze editie is weer een feestelijke dag met optredens van iconen als Rinus Gerritsen, Cesar Zuiderwijk en Mell VF (Vintage Future), maar ook met nieuwe namen zoals Erwin Java’s Travel Party ft. Erwin Nyhoff, Erik Mesie, Sean Webster, en Emmaly Brown. De dag wordt afgesloten met een grote finaleband, Rocktown Buddy’s & The Delta Ladies, aangevuld met bekende gastzangers en verrassingsoptredens.

Naast de optredens is er opnieuw een veiling georganiseerd van kunstwerken en rockmemorabilia, waarvan de opbrengst naar Stichting ALS Nederland gaat. Dit jaar staat ook ‘Talent in the Park’ centraal, een samenwerkingsproject met muziek- en bandcoachschool Ready to Play. Hier krijgen nieuwe Haagse talenten de kans om zich te presenteren, waarbij een selectie van hen vandaag op het Haags Beat Festival optreedt.

Verder delen artiesten uit de Beatgeneratie, onder leiding van presentator Fred Zuiderwijk, hun persoonlijke anekdotes. Met lekkere catering, een meet & greet en veel muziek is het een onvergetelijke dag!

Het delen van onze foto’s is toegestaan voor privé gebruik, voor commercieel gebruik zie onze Foto tarieven – Stappen in Den Haag

Foto’s: © Richard Kanters fotografie

Scroll naar boven