Dagje Outsiders – sessie 2

Tijdens andere evenementen in Nederland riep Outsiders: “Wat een dik festival, dat moet GOD-VER-DOMME toch ook in Den Haag kunnen?” ‘Dagje Outsiders’ in het Haagse Zuiderpark is het passende antwoord op deze vraag.

Ofwel het meest logische vervolg op een ‘Avondje Outsiders’. Bekend als ‘het slechtste idee van Nederland’, zoals hij het zelf noemde. Maar wat is een slecht idee als je twee jaar op rij de RTM-zaal van het Rotterdamse Ahoy weet uit te verkopen? En ook ‘Middagje Outsiders’, speciaal voor de jongere generatie hardstylers was ook binnen mum van tijd uitverkocht.

DJ Outsiders is een ras-Hagenees die begon op 12-jarige leeftijd met het draaien van vinyl. Zijn persoonlijkheid, lef, talent en ondernemersgeest hebben hem bekendheid gegeven. Ook als pionier in het combineren van hardstyle met Nederlandstalige muziek. DJ Outsiders heeft inmiddels meer dan een half miljard downloads behaald met onder andere remixen van nummers als ‘Kali’ van Django Wagner en ‘Huisje op Wielen’ van Frank van Etten. Zijn vermogen om te verbinden blijkt uit de vriendschappen die hij heeft opgebouwd met vele muzikale collega’s waaronder in Den Haag: Dark Raver, Billy The Kit, Marvelous K en de Kraaien. Maar niet alleen in zijn geboortestad is hij een graag geziene entertainer; inmiddels is hij wereldwijd bekend.

Het delen van onze foto’s is toegestaan voor privé gebruik, voor commercieel gebruik zie onze Foto tarieven – Stappen in Den Haag

Foto’s: © Martin Simonis fotografie

Scroll naar boven