Jazz in de Regentes

Vrijdag 28 juni, verandert het Koningsplein in het hart van Den Haag in een bruisende muzikale hotspot voor het jaarlijkse evenement “Jazz in de Regentes.” Dit gratis festival, dat morgen op zaterdag 29 juni doorgaat, is een ware traktatie voor liefhebbers van jazz en aanverwante genres.

Het zachte weer en de levendige sfeer trekken een divers publiek aan, van doorgewinterde jazzfanaten tot nieuwsgierige voorbijgangers. De organisatie heeft een indrukwekkend programma samengesteld, waarbij de invloeden van soul, funk en wereldmuziek duidelijk voelbaar zijn.

De ontspannen ambiance van het Koningsplein, gecombineerd met de energieke optredens, zorgt voor een onvergetelijke avond vol dans en muzikale ontdekkingen.

Jazz in de Regentes bewijst opnieuw waarom het een onmisbare toevoeging is aan de culturele agenda van Den Haag. Met nog een volle dag voor de boeg, belooft het ook morgen weer een swingend feest te worden. Mis het niet en dompel je onder in de betoverende wereld van jazz op het Koningsplein!

Het delen van onze foto’s is toegestaan voor privé gebruik, voor commercieel gebruik zie onze Foto tarieven – Stappen in Den Haag

Foto’s: © Richard Kanters fotografie

Scroll naar boven